V restavraciji ustrelil mlado družino

Foto: Žurnal24 (Foto: EPA)
Moški iz Kalifornije je ustrelil svojo pastorko, njenega partnerja in dva sina.
Oglej si celoten članek

Pokol, ki je pretresel ameriško javnost, se je zgodil v restavraciji Del Taco v mestu San Bernardino. 58-letni Jimmy Schlager je vstopil v restavracijo in začel streljati na mlado družino, ki je v tistem trenutku kosila. Strelnim poškodbam sta podlegla 33-letni moški in 6-letnik deček, 29-letna ženska, domnevno morilčeva pastorka, in njen petletni sin pa se zaradi hudih poškodb nahajata v bolnišnici. Zdravniki se za njuni življenji še borijo.

58-letni Shlager, ki je iz še neznanega razloga streljal na družino, si je po krvavem pohodu sodil sam. V restavraciji se je v času grozljivega pokola nahajalo še nekaj gostov, ki pa niso bili ranjeni. „To je strašna tragedija,“ je povedal policijski predstavnik Jarrod Burguan. „V 18 letih še nisem doživel česa podobnega,“ je dodal.

Policija imena žrtev ni hotela razkriti, znano pa je, da je imel Schlager kriminalno preteklost. Obsojen je bil zaradi napada in groženj ter nezakonitega posedovanja orožja.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.