V razbeljenem avtu v Kopru zaprta dva otroka

Foto: Profimedia Fotografija je simbolična.
Foto: Profimedia Fotografija je simbolična.
Na enem od parkirišč pred trgovskim centrom v Kopru sta bila v vozilu zaprta dva otroka. V avtomobilu je bilo 50 stopinj Celzija.
Oglej si celoten članek

Koprski policisti so bili v sredo ob 18.33 obveščeni, da sta v na enem od parkirišč pred trgovskim centrom v Kopru v avtu zaprta dva otroka. Na kraj so prišli gasilci. Ker otroka nista mogla odpreti avta, so gasilci razbili šipo in ju spravili iz vozila. 

V vozilu je bila izmerjena temperatura 50 stopinj Celzija. 

Otroka, stara 8 in 12 let, sta imela povišano telesno temperaturo. Odpeljali so ju na pregled v Splošno bolnišnico Izola. 

Policisti so ugotovili, da sta ju v avtomobilu pustila starejša brata, stara 23 let, ki sta šla v trgovino. Policija je o dogodku obvestila starše. 

Policija zbira informacije v povezavi s sumom storitve kaznivega dejanja Zanemarjanje mladoletne osebe in surovo ravnanje. 

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 10

  • 19:20 18. Julij 2024.

    Ali se je ljudem popolnoma zmešalo.... od česa? Kaznovat, da nikoli več ne bi storili take neumnosti.

  • 15:43 18. Julij 2024.

    Bo treba šerijo uvesti....

  • 13:05 18. Julij 2024.

    @Ender3 Kako je Enderju stopila v glavo Janševa mladina. Kar ne more je pozabiti. Hoče, pa ne more. Ker se …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.