V "prijazni družini" je počilo, triletni otrok ostal brez mame

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
V okolici Grosupljega je danes domnevno nasilne smrti umrla ženska.
Oglej si celoten članek

Na Policijski upravi Ljubljana so za STA potrdili, da obravnavajo primer s področja kaznivih dejanj zoper življenje in telo, saj je umrla ženska, osumljenec pa je pridržan. Ker preiskava na terenu še poteka, bodo več informacij s policije sporočili pozneje.

Do umora je po neuradnih informacijah Slovenskih novic prišlo v novejši hiši nad cerkvijo svete Lucije. Gre za par, star okoli 40 let, s triletnim otrokom, ki naj bi ga moški pred dnevi odpeljal od hiše. Po njihovih informacijah gre za prijazno družino, ki je vedno bila vsem pripravljena pomagati. Včasih naj bi žena potarnala, da je mož hitre jeze, poročajo. 

Policija je danes popoldan sporočila več podrobnosti. Umrla je 36-let stara ženska, storilec pa je sam prišel na policijo. 

Fotografija je simbolna. 

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.