V pretepu zaradi posojanja denarja poškodovana 43-letnik in otrok

Foto: Suzana Kos
Foto: Suzana Kos
Otrok je bil lažje poškodovan.
Oglej si celoten članek

Policisti in reševalci so v torek popoldne zaradi prepira in pretepa posredovali v Dobruški vasi. Na kraj so se odpravili po tem, ko so prejeli več klicev z nasprotujočimi informacijami o tem, kaj se dogaja.

"Po prvih ugotovitvah ogleda naj bi se tri osebe sprle zaradi posojanja denarja, izmenjavi mnenj pa naj bi sledil pretep. Dve osebi sta bili lažje poškodovani (43-letnik in otrok)," so sporočili novomeški policisti, ki še preverjajo vse okoliščine dogodka. Po zaključeni policijski preiskavi bodo zoper 17-letnega kršitelja oziroma osumljenca ustrezno ukrepali.

Fotografija je simbolična. 

dezurni@styria-media.si

Koper Potrkal na vhodna vrata, nato pa moškemu ob glavo prislonil pištolo

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 09:14 8. September 2024.

    Ciganska posla. Cigane deportirat v Indijo, sedanjo vlado naselit v Dobrusko vas.

  • 09:23 6. September 2024.

    Dokler se indijanci pretepajo med sabo me to ne moti.

  • 09:20 6. September 2024.

    Banda ciganska!!!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.