V Planici "obkolili" policijski avto

Foto: Bralka Žurnala24
Foto: Bralka Žurnala24
Takole so se nekateri zabavali in veselili v Planici, kjer je slovenska četverica na ekipni tekmi osvojila četrto mesto. Očitno jih ni nič kaj motilo dejstvo, da so s tem malce "zaparkirali" tudi policijski avto.
Oglej si celoten članek

V dolini pod Poncami so s skoki za danes končali, zabava pa se še nadaljuje, nam je sporočila bralka. Takole so se nekateri razigrano zabavali in veselili v Planici, kjer je slovenska četverica na ekipni tekmi osvojila četrto mesto. Očitno pa nekaterih ni nič kaj ne moti dejstvo, da so s tem malce "zaparkirali" tudi policijski avto.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 17:26 17. Marec 2012.

    se strinjam. kaj nam bo akcija očistimo slovenijo, če smo hkrati takšni.

  • twt
    14:10 17. Marec 2012.

    Mene pa motijo vsi komentarji o pijančevanju,v planici je bilo veliko več pijanih Avstrijcev,kot Slovencev,pa enkrat za vselej glejte naše …

  • 14:04 17. Marec 2012.

    Mene ne moti, da so "zaparkirali" policijski kombi. MOTI PA ME SVINJARIJA OKROG KOMBIJA... TAKO NESNAGO LAHKO PUSTIJO SAMO PRASCI …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.