V nevihti umrli trije moški

Foto: EPA Nevihta na Portugalskam Foto: EPA Nevihta na Portugalskam Foto: EPA Nevihta na Portugalskam Foto: EPA Nevihta na Portugalskam
V silovitih nevihtah na portugalskih Azorskih otokih so življenje izgubili trije ljudje.
Oglej si celoten članek

Trupla treh moških v starosti od 30 do 50 let so našli danes. Njihove hiše je v sredo zvečer zadel zemeljski plaz na otoku Sao Miguel. Zaradi strahu pred novimi plazovi je bilo evakuiranih več družin, je povedal regionalni premier Vasco Cordeiro.

Tudi na drugih delih tega atlantskega otočja, ki se nahaja približno 1370 kilometrov zahodno od Portugalske, so bile poplavljene številne hiše, ranjenih pa je bilo več ljudi, poroča nemška tiskovna agencija dpa.

Še posebej resno je bilo danes stanje v kraju Porto Judeu na otoku Terceira, kjer so številne družine ostale brez strehe nad glavo. Zaradi obilnega deževja so danes na Azorih razglasili izredne razmere.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.