V nesreči umrl še 26-letnik

Foto: Žurnal24 (Foto: Iztok Golob)
Prometna nesreča, ki se je zgodila prejšnji četrtek v bližini Tržiča, je bila usodna še za enega udeleženca. Ponoči je namreč umrl 26-letni povzročitelj nesreče.
Oglej si celoten članek

Iz PU Kranj so sporočili, da so bili ob eni uri zjutraj obveščeni, da je v ljubljanskem kliničnem centru umrl 26-letni povzročitelj prometne nesreče pri Tržiču.

Spomnimo, da je v četrtek nekaj minut pred 18. uro pri naselju Kovor na Gorenjskem prišlo do čelnega trčenja med BMW-jem in cliom.

Voznik prvega, 40-letni Tržičan, je poškodbam podlegel na kraju nesreče, medtem ko so 26-letnika s policijskim helikopterjem prepeljali v ljubljanski klinični center.

Kot so naslednji dan za Žurnal24 povedali v kliničnem centru, je bil 26-letnik huje poškodovan. "Operirali smo mu pretrgano aorto ter oskrbeli grdi zlom leve stegnenice in odprt zlom desne goleni," je v petek dejal primarij Jošt.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.