V nesreči umrl 85-letni kolesar

Foto: Anže Petkovšek
Foto: Anže Petkovšek
Na postaji Žabnica pri Kranju se je zgodila huda prometna nesreča, v kateri je umrl en človek.
Oglej si celoten članek

Kranjski prometni policisti so bili danes okoli 9.40 obveščeni o prometni nesreči v Žabnici pri Kranju, v kateri sta bila udeležena kolesar in vlak. Kolesar je bil v nesreči tako hudo poškodovan, da je na kraju nesreče umrl, so sporočili s Policijske uprave Kranj.

Policisti so na kraju opravili ogled in z zbiranjem obvestil ugotovili, da 85-letni kolesar iz okolice Kranja ni upošteval  pravil varne  vožnje, saj  je na zavarovan prehod ceste čez železniško progo zapeljal v trenutku, ko so bile zapornice že spuščene, po progi  pa  je pripeljal vlak, ki je vanj trčil. Policisti so o dogodku obvestili preiskovalnega sodnika in državnega tožilca, pristojno državno tožilstvo pa bodo obvestili s poročilom. Železniški promet je bil zaradi nesreče oviran med 9.40 in 11.40.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.