V nesreči umrl 26-letnik

Foto: Anže Petkovšek
Foto: Anže Petkovšek
Na regionalni cesti Cerknica–Bloška Polica je umrl 26-letnik.
Oglej si celoten članek

V noči na četrtek ob 23.45 se je na regionalni cesti I. reda Cerknica–Bloška Polica zgodila prometna nesreča s smrtnim izidom, v kateri je umrl 26-letni voznik iz Cerknice, so sporočili iz Generalne policijske uprave.

Šestindvajsetletni voznik osebnega avtomobila, doma iz Cerknice, je vozil iz smeri Cerknice proti Podskrajniku. V bližini Podskrajnika ni več vozil po desnem smernem vozišču glede na njegovo smer vožnje, pač pa je zapeljal čez nasprotno smerno vozišče in makadamsko bankino ter trčil v drevo. Kljub nudeni zdravniški pomoči je voznik, ki v vozilu ni bil pripet, umrl na kraju nesreče.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 17:22 1. Marec 2012.

    Letos 14 žrtev, lani 16 ob istem času: http://slo-kronika.si/novice/v-prvih-dveh-mesecih-14-zrtev-prometnih-nesrece-lani-v-istem-obdobju-16/

  • 09:16 1. Marec 2012.

    Mislim,da je potrebno drevo obtožit za povzročitevf nesreče s smrtnim izidom in mu izreč najstrožjo kazen-POSEK!!<br />Če bi napisal,da je …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.