V nesreči pri Vrhovem pet poškodovanih

Foto: Mitja Muhovič
Foto: Mitja Muhovič
Do nesreče je najverjetneje prišlo zaradi neprilagojene hitrosti, ranjeni pa so vsi udeleženci, štirje lažje, ena huje.
Oglej si celoten članek

Na cesti Radeče-Sevnica se je pri Vrhovem zgodila prometna nesreča, zaradi katere je bila cesta popolnoma zaprta za ves promet skoraj tri ure. Po zadnjih podatkih Prometno-informacijskega centra so posledice nesreče odstranili.

Kot nam je pojasnila Milena Trbulin, predstavnica za odnose z javnostmi na PU Celje, sta bili v nesreči udeleženi dve osebni vozili. Voznik enega vozila naj bi zaradi neprilagojene hitrosti zapeljal na nasprotni vozni pas in trčil v nasproti vozeče vozilo.

V avtu povzročitelja se je peljala družina, po navedbah Trbulinove pa naj bi bila ena od hčerk huje poškodovana, po zadnjih podatkih pa naj ne bi bila več v smrtni nevarnostni. V prometni nesreči pa so bili sicer poškodovani tako štirje potniki v avtu povzročitelja kot voznik, ki je pripeljal nasproti.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.