V nesreči hudo poškodovan otrok

Foto: PGD Škofja Loka Zahtevno reševanje v delovni nesreči v gozdu blizu naselja Rudno v občini Železniki.
Foto: PGD Škofja Loka Zahtevno reševanje v delovni nesreči v gozdu blizu naselja Rudno v občini Železniki.
"Včeraj nekaj po 17. uri smo bili obveščeni o dogodku, kjer je bil v okolici Kamnika huje poškodovan otrok," so sporočilu z ljubljanske policijske uprave.
Oglej si celoten članek

"Po do zdaj zbranih obvestilih je do dogodka prišlo na poti do pašnika, kjer je lastnik traktorja s prikolico v rezervoar na prikolici točil vodo. Traktor s prikolico je pri tem sam krenil z mesta vzvratno, kolo prikolice pa je prevozilo otroka, ki je bil takrat za prikolico. Takoj za tem je lastniku traktor uspelo ustaviti," so ugotovili policisti.

V dogodku se je otrok huje poškodoval in je bil z reševalnim vozilom odpeljan ljubljanski klinični center. Po trenutnih podatkih življenje otroka ni ogroženo.

Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil o vseh okoliščinah dogodka. O vseh ugotovitvah bo obveščeno pristojno državno tožilstvo.

Fotografija je simbolična. 

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.