V nenavadni prometni nesreči jo je skupila 24-letna peška

Foto: PU Koper policijski avtomobil
Foto: PU Koper policijski avtomobil
Ima poškodbo glave.
Oglej si celoten članek

Policisti PP Tolmin so v soboto obravnavali prometno nesrečo, v kateri je bila lažje poškodovana 24-letna peška. Do nesreče je prišlo na glavni cesti tik pred naseljem Idrsko v občini Kobarid.

47-letna voznica osebnega avtomobila je vozila iz smeri Tolmina proti Kobaridu, tik pred naseljem Idrsko pa je z vozilom nameravala zaviti levo na bližnji travnik. Takrat je za njo pripeljal 27-letni voznik avtomobila, ki je s prednjim delom vozila zaradi neprilagojene hitrosti trčil v zadnji del njenega avtomobila; voznica je medtem že zavijala levo na travnik.

Kot so pojasnili policisti, je njen avtomobil po trku zasukalo, tako da je z levim bočnim delom oz. prednjimi levimi vrati zadela peško, ki je stala ob dovozu poti iz glavne ceste na travnik.

V prometni nesreči je bila 24-letna peška telesno poškodovana, šlo je za poškodbo glave. Reševalci so jo odpeljali na nadaljnje zdravljenje v splošno bolnišnico v Šempeter pri Gorici.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 17:20 15. Julij 2024.

    Mah, zmeraj nastradajo nič krivi!

  • 16:56 15. Julij 2024.

    Čestitam! Končno prispevek, kjer nekdo ni 'nastradal'. Pohvalno!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.