V Naklem vlomili v 17 avtomobilov

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Neznanec se je spravil na vozila, parkirana na parkirišču pri Biotehniškem centru Naklo.
Oglej si celoten članek

V petek med 20. in 21. uro je bilo vlomljeno v 17 vozil, ki so bila parkirana na parkirišču pri Biotehniškem centru Naklo. Storilec je vozila v večini primerov nasilno odprl z naviranjem vrat, v manjšem številu pa z razbitjem stekla. 

V polovici primerov v vozilih ni našel vrednih predmetov. Iz ostalih avtomobilov pa je odtujil bančne kartice, osebne in druge listine ter denar. V osmih primerih je denar ukradel iz denarnic, ki so jih lastniki pustili v prtljažniku, pod sedeži, na sedežih in v predalih. Po do zdaj zbranih podatkih je pri tem dejanju nastalo več škode, kot je vrednost odtujenih stvari. 

xxx

Kranjski kriminalisti prosijo vse, ki so bili v omenjenem času na območju vlomov ali v okolici in so zaznali sumljive osebe ali vozila, naj podatke sporočijo na interventno številko 113 ali na anonimni telefon policije 080 1200. 

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 9

  • 12:52 13. April 2019.

    Za avtobusno postajo v Kranju ,ga boste siguren našel !

  • 11:25 13. April 2019.

    v avto ti vlomijo , če je notri denarnica ali pa jo ni ! Le škoda je večja !

  • 10:02 13. April 2019.

    In kljub vsemu obveščanju, kljub vlomom... vseeno nekateri idioti puščajo denarnice v avtu? Vsem taki mi morali napisati kazni. Denarnice …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.