V Mirni in Trebnjem volitve aprila

Foto: Žurnal24 (Foto: Benjamin Kovač)
Predsednik DZ Pavel Gantar je za 10. april razpisal volitve v občinska sveta in volitve županov v občini Trebnje in novoustanovljeni občini Mirna. Odločitev o Kopru še ni sprejeta.
Oglej si celoten članek

Roki za volilna opravila, med katera spadajo določanje kandidatov za župane in člane občinskih svetov, dajanje podpore kandidatom oziroma listam kandidatov, se začne 1. marca.

V krajevni skupnosti so že sredi meseca začeli s pripravami na volitve in že oblikovali predlog za občinsko volilno komisijo.

O razpisu volitev v Mestni občini Koper se Gantar še posvetuje, saj državni zbor še ni sprejel ustrezne zakonske podlage za ustanovitev občine Ankaran. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.