V lokalu v Kranju plačal pijačo, zdaj ga iščejo policisti

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Policisti iščejo moškega, starega med 40 in 50 let, ki je v ponedeljek popoldne bil v enem izmed gostinskih lokalov v Kranju.
Oglej si celoten članek

Kranjski policisti so bili v ponedeljek nekaj pred 14. uro obveščeni o tatvini v enem izmed gostinskih lokalov na Glavnem trgu v Kranju. "Po podatkih, s katerimi razpolagamo, je v lokal prišel gost, ki je za točilnim pultom naročil pijačo in ko je natakarica zapustila šank, ji je iz torbice vzel denarnico in odšel na WC. Iz denarnice si je prilastil nekaj sto evrov, jo pustil tam ter se vrnil nazaj za šank, plačal pijačo in lokal zapustil," so zapisali kranjski policisti. "Denarnico so v moškem WC-ju našli drugi gostje."

Policisti so opravili ogled kraja dogodka in nadaljujejo z zbiranjem obvestil. Javnost prosijo za pomoč pri iskanju storilca. Gre za moškega, starega med 40 in 50 let. Visok je okoli 180 centimetrov, je vitke postave in ima temno rjave lase. Oblečeno je imel belo srajco, govoril pa je srbohrvaško. 

"Vse, ki bi o drzni tatvini oziroma storilcu karkoli vedeli, prosimo, da to sporočijo na Policijsko postajo Kranj, 04/233 64 00 ali interventno številko 113 ali na anonimni telefon policije 080 1200," pozivajo policisti.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 09:31 16. Oktober 2024.

    Leva roka,desni žep,pa to!!!

  • 04:51 16. Oktober 2024.

    pa je sploh kriv če nimajo kamer?

  • 17:54 15. Oktober 2024.

    profesionalc

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.