V lokal s 1000 evri, domov brez vsega

Foto: Žurnal24 Švicarjem ni treba skrbeti, da bi ostali brez orožja. (Foto: iStockphoto)
Zabavo v kranjskem gostinskem lokalu prejšnji teden si bo 56-letnik še kako dobro zapomnil – neznanec mu je namreč vzel denarnico, v kateri je bilo tisoč evrov.
Oglej si celoten članek

V petek zvečer je do 56-letnega moškega v gostinskem lokalu v Kranju pristopil neznanec. S pištolo v roki je od njega zahteval denar.

Oškodovanec mu je izročil denarnico, v kateri je imel okoli tisoč evrov gotovine. Neznanec, za katerega so kranjski policisti kasneje ugotovili, da je imel le plastično imitacijo pištole, je po tem dejanju odšel neznano kam.

Istega dne so policisti zabeležili še eno tatvino na Jesenicah, kjer je neznanec z ramena iztrgal torbico 26-letnemu dekletu. Pri tem je oškodovanka padla po tleh, vendar ni bila poškodovana. Neznanec jo je oškodoval za približno sto evrov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.