V Ljubljani filmska akcija: Voznik bežal pred policijo, zanj se je slabo končalo

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Policisti so včeraj zvečer prijeli voznika neregistriranega vozila in njegovo sopotnico, ker je vozil s pospešeno hitrostjo, povzročil materialno škodo in ignoriral opozorila policije.
Oglej si celoten članek

Policisti so na ljubljanski obvoznici pri odcepu Brdo z znakom modre luči in sirene pričeli ustavljati vozilo znamke Peugeot. Voznik se kljub opozorilom ni ustavil in se vozil v smeri Gorenjske s pospešeno hitrostjo. Zaradi slednje je na izvozu za Šmartno zapeljal s ceste in trčil v odbojno ograjo, takoj zatem pa še v policijsko vozilo. 

Voznik je kljub trku nadaljeval z vožnjo v smeri Tacna, kjer je v naselju trčil v cestno signalizacijo za zaporo ceste. Zatem je v istem naselju zaradi neprilagojene hitrosti trčil še v vozilo, ki ga je nasproti pravilno pripeljal voznik, v katerem je bila tudi potnica, nato pa je zaradi okoliščin obstal na cesti. 

Policisti so voznika in sopotnico prijeli ter jima za čas zbiranja obvestil odvzeli prostost. V dogodku ni bil nobeden od udeleženih voznikov, potnikov ali policistov poškodovan, nastala pa je večja materialna škoda na vozilih in cestnih objektih. 

Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil zaradi suma kaznivih dejanj nevarne vožnje in preprečitve uradnega dejanja. O vseh ugotovitvah bo obveščeno pristojno tožilstvo. Prav tako so vozniku odredili strokovni pregled in zasegli neregistrirano vozilo ter zoper voznika vodijo postopek o prekrških. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 8

  • 19:32 22. April 2024.

    Bi Dolenjci rekli, da je dobro, da se še malo ljubljanski policaji rekreirajo z etično manjšino. Me pa zanima ali …

  • 15:29 22. April 2024.

    Roje , Roje , Roje !!!!!

  • 12:31 22. April 2024.

    Vsekakor gre za stare znance policije kot jih promovirajo na PP.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.