V križišču zaspal za volanom

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Veseli december je v polnem zamahu tudi na slovenskih cestah; krški vozniki te dni dva nenavadna primera, ki bi ju lahko uvrstili v rubriko "saj ni res, pa je".
Oglej si celoten članek

Danes zjutraj je krške policiste nekaj pred 7. uro občan obvestil o zastoju na Cesti krških žrtev. Takoj so odšli na kraj in ugotovili, da je voznik osebnega avta v križišču v vozilu enostavno zaspal.

Zaradi očitnih znakov alkoholizranosti so 39-letnemu kršitelju odredili preizkus alkoholiziranosti; v litru izdihanega zraka je imel 0,63 miligramov alkohola. O kršitvi so z obdolžilnim predlogom seznanili sodišče.

Včeraj zjutraj, nekaj po 6. uri, so bili medtem krški možje postave obveščeni o nevarnem ravnanju moškega, ki je kolesaril po avtocesti. Prometniki so 20-letnega kršitelja izsledili pri izvozu za Dobruško vas in ga varno pospremili z avtoceste. Zaradi kršitve cestno prometnih predpisov so mu izdali plačilni nalog.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 19:58 16. December 2014.

    A to bo sedaj dobil kazen za alkoholiziranost v prometu al za nepravilno parkiranje in spanje v autu?

  • kup si napravo k jo namestiš na uho..mislm da stane en evro in te zbudi če nagneš glavo.

  • 15:00 16. December 2014.

    ja s tem se je pa res za hvalit na okoli..kak nespametna dejanja pocnete..

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.