V Kočevje po tem nočnem dogodku napotili dodatne policiste

Foto: Anže Petkovšek
Foto: Anže Petkovšek
Ponoči je v Kočevju prišlo do strelskega incidenta. Policijska preiskava je še v teku.
Oglej si celoten članek

Policisti PU Ljubljana so bili tekom noči obveščeni, da je trenutno še neznani storilec v Kočevju sprožil več strelov v dve osebni vozili in ju poškodoval. Pri tem voznika osebnih vozil nista bila poškodovana. 

Policisti trenutno izvajajo intenzivno preiskavo za razjasnitev vseh okoliščin, opravljajo ogled kraja kaznivega dejanja in zbirajo obvestila. 

Na območje je bilo napotenih tudi več policistov in kriminalistov, ki nadaljujejo z okrepljenimi aktivnostmi, da bi čim prej odkriti storilce kaznivega dejanja ter odkrivanje in preprečevanje vseh oblik protipravnih in motečih ravnanj in izboljšanje občutka varnosti ljudi. Pri tem poleg policistov PP Kočevje sodelujejo in bodo tekom naslednjih dni sodelovali tudi policisti posebne delovne skupine, policisti posebne policijske enote, policisti konjeniki, vodniki službenih psov in policisti prometniki. 

Policija bo o vseh ugotovitvah obveščala pristojno državno tožilstvo. 

dezurni@styria-media.si


 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 41

  • 08:26 16. Avgust 2024.

    Rezulat delovanja policije cez par dni policaji fobijo batine

  • 19:23 10. Avgust 2024.

    Napotili so nove konje ?

  • 12:55 10. Avgust 2024.

    “Pri tem poleg policistov PP Kočevje sodelujejo in bodo tekom naslednjih dni sodelovali tudi policisti posebne delovne skupine..” Bodo? Torej …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.