V hiši našli zažgano truplo

Foto: PGD Muta pozar, hisa, truplo Foto: PGD Muta pozar, hisa, truplo Foto: PGD Muta pozar, hisa, truplo
34 gasilcev je včeraj gasilo požar na stanovanjski hiši na Gortini v občini Radlje ob Dravi, v kateri so našli tudi zoglenelo moško truplo. Šlo naj bi za 43-letnega lastnika hiše, ki naj bi storil samomor.
Oglej si celoten članek

"Najbolj kruto je bilo, ko smo vstopili v hišo in v njej našli preminulega ...zažgal se je in očitno je šlo za samomor. Našli smo tudi sledi bencina, v hiši in zunaj nje je bilo vse zažgano z bencinom," je za zurnal24.si torkovo intervencijo opisal poveljnik PGD Muta Franjo Vidovič.

Identiteta trupla še ni potrjena
"Identiteta najdenega zoglenelega moškega še ni potrjena," pa je sporočila Milena Trbulin, tiskovna predstavnica Policijske uprave Celje. Dodaja še, da prve ugotovitve kažejo, da bi lahko šlo za lastnika objekta, ki naj bi objekt zažgal in si tako vzel življenje.

Ob 12.25 so gasilcem PGD Muta z regijskega centra za obveščanje sporočili, da na Gortini gori. Na intervencijo so z avtocisternami odšli štiri minute kasneje, pri gašenju pa je skupaj sodelovalo 34 gasilcev iz treh gasilskih društev; PGD Muta, PGD Vuzenica in PGD Radlje.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.