V enem večeru si je "privozila" kar 4020 evrov kazni

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
S PU Novo mesto so sporočili, da so včeraj imeli opravka s pijano voznico, ki je kar dvakrat pijana naletela na policijsko kontrolo.
Oglej si celoten članek

Črnomaljski policisti so bili okoli 19. ure obveščeni o prometni nesreči na parkirnem prostoru pred gostinskim lokalom v Semiču, kjer naj bi voznik trčil v parkirano vozilo in pobegnil s kraja. Na podlagi opisa so policisti 62-letno povzročiteljico nesreče izsledili in ji zaradi očitnih znakov alkoholiziranosti odredili preizkus. Opravljanje preizkusa je odklonila, zato so ji odvzeli vozniško dovoljenje in prepovedali nadaljnjo vožnjo.

A več kot očitno omenjena voznica prepovedi ni upoštevala, saj so jo okoli 20.30 policisti PU Novo mesto ponovno kontrolirali in ji odredili preizkus. V litru izdihanega zraka je imela 0,92 miligrama alkohola (1,9 g/kg). Vozilo znamke subaru forester so ji zasegli, zaradi številnih kršitev na sodišče naslovili obdolžilni predlog in uvedli prekrškovni postopek. Za omenjene kršitve je določena denarna kazen v višini 4.020 evrov, vozniku motornega vozila se izrečejo tudi kazenske točke, zaradi katerih preneha veljavnost vozniškega dovoljenja, so sporočili s PU Novo mesto. 

*Fotografija je simbolična

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 14:32 1. Avgust 2024.

    Bravo, pamet! Pa še povzročeno škodo bo poravnala oškodovancu!

  • 11:28 1. Avgust 2024.

    Ali ni škoda časa in denarja? Pa ugleda Policistov? Zelo zanimivo bi bilo slediti primeru kakšna kazen bo na koncu …

  • 10:24 1. Avgust 2024.

    Od tega bodo dobili 0,00€. Škoda znamk!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.