V družbi otrok pretepel partnerko

Foto: Barbara Milavec Fotografija je simbolična.
Foto: Barbara Milavec Fotografija je simbolična.
"Moški je utemeljeno osumljen storitve kaznivega dejanja nasilja v družini, zanemarjanja mladoletne osebe in surovega ravnanja," sporočajo koprski policisti.
Oglej si celoten članek

V zadnjem obdobju je večkrat pretepal svojo partnerico v prisotnosti otrok. "Zagrozil ji je tudi zagrozil, da jo bo ubil, kar je podkrepil s pištolo. Osumljenemu smo odvzeli prostost, zaradi ravnanja ga bomo kazensko ovadili," poudarjajo na policiji. 

O nasilju v družini poročajo tudi piranski policisti. 

"Moški je s svojo partnerko grdo ravnal, jo pretepal in z njo ravnal boleče in ponižujoče ter jo spravljal v podrejen položaj pred otrokom. Sledi mi kazenska ovadba, izrečena mu je bila tudi prepoved približevanja," so zapisali. 

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 7

  • 14:30 11. Avgust 2015.

    butl tromotorni!

  • h3o
    14:21 11. Avgust 2015.

    Pripeljali se boste skupaj zato, da se boste delili potne stroške

  • 14:07 11. Avgust 2015.

    h3o, tudi meni sporoči naslov, da se bova 'pogovorila.' Pa še prijateljice in Kojaka bom pripeljala s sabo, da nas …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.