V desetih letih milijon naročil

Foto: Mimovrste
Foto: Mimovrste
Spletna trgovina mimovrste=) je včeraj pozno popoldan prejela naročilo z zaporedno številko 1.000.000.
Oglej si celoten članek

Za podjetje milijonti nakup predstavlja poseben mejnik, pravijo: "Ne zaradi tega, ker bodo sedaj številke naročil v sedemmestnih številkah, ampak predvsem zato, ker smo presegli pomemben psihološki mejnik – milijon oddanih naročil. Kupcu, ki je oddal to naročilo, bomo vrednost nakupa v celoti povrnili," je povedal direktor podjetja Darko Butina. V predprazničnem času svoje kupce, ki opravijo nakup nad 100 evrov, obdarijo z 10 evri bonusa ob naslednjem nakupu.

Podjetje posluje od oktobra 2002, ko so v treh mesecih prejeli nekaj čez osemdeset naročil – danes jih kupci toliko v povprečju oddajo v eni uri, še dodajajo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 22:34 23. November 2012.

    Dobr so se spomnili tole :)

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.