V Brdih umrl mladi motorist

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Trčil v rob pločnika....
Oglej si celoten članek

V prometni nesreči, ki se je na Dobrovem v Brdih zgodila ponoči, oziroma okoli 2.30 zjutraj, je umrl 26-letni voznik motornega kolesa.

S Policijske uprave Nova Gorica so sporočili, da je voznik motornega kolesa, ki je pripeljal iz smeri Zalega brega, v naselju Dobrovo zavil proti Neblem.

V desnem ovinku je zapeljal čez celotno širino Zadružne ceste in ob levem robu vozišča trčil v robnik pločnika, kjer se je nato prevrnil na levi bok.

Po nekaj metrih drsenja je trčil še v drog prometnega znaka. Pri tem je utrpel tako hude poškodbe, da je umrl na kraju nesreče.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 12:53 11. Oktober 2015.

    Žal še eden,ki je mislil da je Rossi,se mi zdi vsaj tako,glede na podatke.Škoda fanta,ampak kaj čmo živlenje more it …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.