V Blejskem jezeru našli truplo 18-letnika

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Truplo pogrešanega so potapljači našli v globini Blejskega jezera, nedaleč stran od obale.
Oglej si celoten članek

Kot smo že poročali, so bili blejski policisti včeraj nekaj pred 17. uro obveščeni o pogrešanem 18-letnem državljanu Irske.

"Takoj je stekla iskalna akcija na območju Blejskega jezera, v kateri so poleg policistov sodelovali še gasilci PGD Bled, potapljači podvodne reševalne službe RS-reševalne postaje Bled in policijski helikopter," so pojasnili na PU Kranj.

Dodali so, da so truplo pogrešanega potapljači kmalu našli v globini Blejskega jezera, nedaleč stran od obale.

"Po doslej znanih podatkih policisti niso odkrili okoliščin, ki bi nakazovale, da je dogodek posledica kaznivega dejanja. Nadaljujejo pa s preverjanjem vseh okoliščin, ki so privedle do utopitve in bodo o tem obveščali pristojno državno tožilstvo," so še razložili.

dezurni@styria-media.si

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 12:57 19. Avgust 2023.

    Hebena usoda, da umreš tako daleč od doma...

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.