V BIH v nesreči umrla cela družina

Foto: Mojca Marot
Foto: Mojca Marot
Huda nesreča v BIH. 29-letnik izgubil nadzor nad vozilom in trčil v avtobus. Umrlo 6 ljudi v avtu oziroma celotna družina.
Oglej si celoten članek

V Bosni in Hercegovini se je zgodila huda prometna nesreča v kateri je umrlo 6 oseb oziroma celotna družina, še dve osebi sta poškodovani. V avtu je bilo namreč osem ljudi.

V nesreči so umrli 29-letni voznik, njegova starša, žena in dva otroka, eden je bil star sedem let, drugi pa nekaj mesecev. Še huje sta se poškodovala 30-letnica in njen 6-letni otrok,piše 24sata.

Po zadnjih podatkih naj bi se nesreča zgodila, ko je 29-letnik v blagem ovinku izgubil oblast nad vozilom in zapeljal na nasprotni vozni pas, ter trčil z avtobusom, ki je prevažal člane Atletskega kluba iz Zvoniak. Policisti so vozniku avtobusa takoj odredili alkotest, ki pa je pokazal, da v času nesreče ni bil pijan.

Prizor nesreče je bil grozen. 29-letni voznik je bil ukleščen v avto, 30-letnica pa je hudo poškodovana ves čas klicala svojega otroka, še piše 24sata.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.