V BiH namerili do 45 stopinj, prva žrtev vročine

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Prebivalce balkanskih držav že tretji dan zapored pestijo visoke temperature. V Mostarju v BiH so namerili kar 45 stopinj Celzija, sicer pa je tokratni vročinski val danes v tej državi terjal prvo življenje.
Oglej si celoten članek

Za posledicami visokih temperatur je umrla neka ženska v kraju Modriča v BiH, ki se je onesvestila na urgentnem oddelku tamkajšnje bolnišnice, prenapolnjenim z ljudmi, ki so ob težavah zaradi vročine iskali zdravniško pomoč.

V Srbiji so medtem danes največ stopinj Celzija, 36, namerili v Loznici in Sremski Mitrovici, medtem ko se je živo srebro v Beogradu povzpelo na 35 stopinj Celzija. V Makedoniji se medtem temperature gibajo še višje, do 40 stopinj Celzija, poroča beograjska tiskovna agencija Beta.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.