V avtu z našimi registrskimi našli mamila

Foto: PP Gorišnica
Foto: PP Gorišnica
Hrvaški policisti so v avtomobilu znamke BMW s slovensko registrsko oznako v sredo našli dobrih 12 kilogramov marihuane, ki so jih trije makedonski državljani hranili v treh potovalnih torbah.
Oglej si celoten članek

Policisti so sporočili, da so mamila našli med nadzorom prometa na avtocesti Zagreb–Beograd nedaleč od Lipovca.

Ugotovili so, da je 22-letni voznik poleg mamil na Hrvaško nezakonito prepeljal tudi dva rojaka, 32- in 29-letnika, je danes na svoji spletni strani sporočila vukovarsko-sremska policijska uprava.

Policisti so trojico makedonskih državljanov priprli in kazensko ovadili zaradi tihotapljenja mamil in nezakonitega prehoda državne meje.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.