V avtomobilu tudi majhen otrok

Foto: Bralec
Foto: Bralka
Včerajšnja nesreča na štajerski avtocesti. 36-letna ženska je imela poleg sebe majhnega otroka.
Oglej si celoten članek

Dodatne podrobnosti včerajšnje nesreče s smrtnim izidom, do katere je na štajerski avtocesti prišlo nekaj minut po deveti uri dopoldne. 36-letna Celjanka je med vožnjo iz Vranskega proti Šentrupertu zapeljala desno prek odstavnega pasu, kjer je trčila v varnostno odbojno ograjo in betonski steber nadvoza. Umrla je na kraju nesreče.

Šlo naj bi za zdravnico iz oddelka za intenzivno interno medicino v celjski bolnišnici, poročajo Slovenske novice.

Poleg voznice je bil v avtomobilu dveletni otrok. "Bil je pravilno zavarovan z zadrževalnim sistemom na otroškem sedežu na zadnjem desnem sedežu v vozilu. Otrok je utrpel lažje telesne poškodbe," so sporočili iz PU Celje.

Policija dodatne okoliščine prometne nesreče še preverja; morebitne očividce prosijo, da pokličejo telefonsko številko 113.

To je letošnja sedemnajsta smrtna žrtev prometnih nesreč na območju Policijske uprave Celje. Letos so slovenske ceste terjale 97 smrtnih žrtev, v enakem obdobju preteklega leta pa 118.

Slovenija 36-letnica se je ubila na avtocesti blizu Vranskega

Včeraj še dve nesreči

Na območju PU Celje je včeraj prišlo še do dveh nesreč.

Okoli 11.20 je v kraju Platinovec med dostavo pošte padel 49-letni poštar. Vzrok za nesrečo je bila neprilagojena hitrost vožnje z mopedom na poledenelem vozišču. Poštar je pri padcu utrpel odprti zlom leve noge.

Okoli 11.50 so celjski policisti obravnavali prometno nesrečo v Mežici, do katere je prišlo na prehodu za pešce. 58-letni voznik osebnega avtomobila je trčil v 78-letnega pešca iz Mežice. Pešec je pri tem utrpel posebno hude telesne poškodbe.

Tragično V verižnem trčenju na avtocesti 18 mrtvih

Fotografija je simbolna.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.