Uvod v vikend: Na cestah že zastoji

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Ob izteku tedna popoldne na nekaterih cestah po državi že nastajajo zastoji.
Oglej si celoten članek

Na primorski avtocesti so že odstranili posledice gorečega tovornega vozila za Logatcem proti Ljubljani, ostaja pa daljši zastoj. Več kot 20-kilometrski zastoj sega do Postojne, pot se podaljša za več kot uro, poroča prometnoinformacijski center.

Na primorski avtocesti je zaradi okvare tovornega vozila oviran tudi promet med Črnim Kalom in Kastelcem proti Ljubljani, med počivališčem Lom in priključkom Unec proti Kopru ter med Brezovico in Vrhniko proti Kopru.

Zastoji nastajajo tudi drugod po državi.

Na gorenjski avtocesti je zaradi prometne nesreče oviran promet med Vodicami in Šmartnim, in sicer pri počivališču Povodje proti Ljubljani.

Zastoj je na ljubljanski zahodni obvoznici od Kosez in na ljubljanski južni obvoznici od Barja mimo Kozarij do Vrhnike proti Kopru. Na ljubljanski severni obvoznici pa je zaradi okvare vozila oviran promet pred Novimi Jaršami proti Zadobrovi.

Na dolenjski avtocesti je zaradi okvare vozila oviran promet med počivališčem Čatež in priključkom Obrežje proti Obrežju.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.