Ustrelil partnerico, nato sodil še sebi

Foto: Žurnal24
V Črnomlju se je zgodila tragedija. Policisti so dobili prijavo o pogrešanem moškem, ko so ga prišli iskat na njegov dom, so tam poleg njegovega trupla našli še truplo njegove partnerice.
Oglej si celoten članek

Policija je bila ob 7.05 dopoldan obveščena, da pogrešajo 39-letnega Črnomaljčana, ki v zadnjih dneh ni prihajal na delo. Policisti so odšli do stanovanja v Črnomlju, kjer naj bi živel pogrešani. Pri pregledu stanovanja so v njem našli mrtvega pogrešanega 39-letnega moškega in njegovo 35-letno izven zakonsko partnerico, ki je bila prav tako mrtva.

Ogled kraja dogodka in razjasnjevanje okoliščin trenutno še poteka, po prvih ugotovitvah pa naj bi moški z lovsko puško, za katero je posedoval vsa potrebna dovoljenja, ustrelil partnerico in jo umoril, nato pa je z isto puško naredil samomor.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.