Usodni nesreči s traktorjem

Foto: Žurnal24 Traktor se je prevračal po strmem pobočju, pri čemer je po 25 metrih prevračanja
V prvi nesreči prevračanja traktorja se je smrtno ponesrečil domačin iz okolice Idrije, pri drugi pa je 25-letnik dobil hude poškodbe.
Oglej si celoten članek

Na makadamski cesti izven naselja Šentjanž nad Dravčami se je v ponedeljek ob 20.40 zgodila prometna nesreča, v kateri se je huje telesno poškodoval 25-letni domačin. Ponesrečenec je vozil traktor s priključkom, na katerem je imel naložen tovor, iz smeri Vuzenice proti Šentjanžu nad Dravčami. Ko je pripeljal iz dolgega desnega nepreglednega ovinka na ravni del vozišča, je zapeljal na desni rob vozišča, ki se je pod težo traktorja udrlo.

Traktor se je začel prevračati po strmem pobočju, pri čemer je po 25 metrih prevračanja 25-letnik padel iz traktorja, kjer je obležal nezavesten. Traktor se je nato prevračal še v razdalji 30 metrov in obstal na strehi. Pri reševanju ponesrečenca so pomagali gasilci PGD Radlje ob Dravi in PGD Vuzenica. Voznik traktorja je v nesreči utrpel hude poškodbe glave, hrbtenice in zlom medenice. V spremstvu policijske patrulje so ga odpeljali na zdravljenje v Splošno bolnišnico Slovenj Gradec. Na vozilu je nastala materialna škoda v višini 10 tisoč evrov.

Umrl pri spravilu lesa
Med spravilom lesa se je 79-letni moški iz okolice Idrije smrtno ponesrečil. Pri vožnji z neregistriranim traktorjem, ki je imel varnostni lok, je vozilo potegnilo z gozdne poti. Traktor se je prevrnil in začel drseti po strmini. Voznik je padel s traktorja, desno kolo pa ga je stisnilo k tlom. Devetinsedemdesetletni moški iz okolice Idrije je dobil tako hude poškodbe glave in prsnega koša, da je umrl na kraju nesreče.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.