Usodna vožnja s traktorjem

Včeraj proti večeru se je v Tribučah pri Črnomlju zgodila huda nesreča. Prevrnjeni traktor je pod seboj pokopal voznika, ki je ponoči zaradi poškodb umrl.
Oglej si celoten članek

Po podatkih uprave za zaščito in reševanje se je nesreča pripetila v sredo okoli 18.30. Hudo ranjenega 61-letnega voznika so reševalci prepeljali v novomeško bolnišnico, kjer pa je ponoči zdravniki izgubili boj za njegovo življenje.

Traktorist je na vrtu ob stanovanjski hiši na traktor IMT 539, ki je bil v teku, priklapljal traktorski priključek – obračalne grablje. Kot kažejo ugotovitve policije, je zlezel med traktor in obračalnik, da bi priključil pogonsko gred – kardan, takrat pa se je traktor s priključkom začel premikati po brežini in za seboj potegnil še 61-letnika.

Po približno tridesetih metrih se je traktor prevrnil, 61-letnik pa je poškodovan obležal na travniku. Na kraju so ga oskrbeli reševalci iz zdravstvenega doma Črnomelj z zdravnico ter gasilci prostovoljnega gasilskega društva Črnomelj. Z reševalnim vozilom so ga odpeljali v novomeško bolnišnico, a so bile poškodbe prehude. Tuja krivda je izključena.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.