Uresničila so se opozorila!

Foto: Andrej Leban
Foto: Andrej Leban
Močan veter že povzroča težave.
Oglej si celoten članek

Opozorila Arso so se udejanila, močan veter ponekod po državi povzroča preglavice.

Predvsem na Štajerskem in v Pomurju bodo najmočnejši sunki ponekod lahko presegli hitrost 70 kilometrov na uro.

Pozor! Arso izdal opozorilo!

Veter nekaj težav že povzroča, med drugim je s trgovskega objekta v Mozirju na dva parkirana avta padel del strehe in ju poškodoval. Iz Ljutomera poročajo o izpadu električne energije, gasilci so morali zaradi podrtega drevja večkrat posredovati na Celjskem, o močnem vetru, ki je podrl nekaj dreves ter povzročal še druge preglavice (med drugim odnesel trampolin na fotografiji) pa poročajo tudi iz Ljubljane. Veter je nagajal tudi skoraj 20 tisočim tekačem na ljubljanskem maratonu.

Na Arso napovedujejo, da se bo veter postopoma umiril, sledil pa bo vdor precej hladnega zraka, zato bodo jutra v prihodnjih dneh v večjem delu države ledena.

O močnem vetru in škodi poročajo tudi iz Nemčije in Avstrije.

Vreme Za praznike pod ničlo. Pozor na slano!

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.