Umrla voznik in peška

Foto: Anže Petkovšek
Foto: Anže Petkovšek
Včeraj ceste spet terjale svoj davek. Umrla sta dva človeka. Pri Polhovem Gradcu peška, pri Medvodah pa 90-letni voznik.
Oglej si celoten članek

V četrtek ob 18.15 se je na lokalni cesti od Dvora proti Polhovemu Gradcu zgodila prometna nesreča s smrtnim izidom, v kateri je umrla 40-letni peška iz Borovnice, so sporočili iz Generalne policijske uprave.

Do nesreče je prišlo, ko je 67-letni voznik kombiniranega vozila iz Brezovice zaradi neprilagojene hitrosti trčil v peško. Peška je bila v nesreči tako hudo telesno poškodovana, da je za posledicami poškodb na kraju nesreče umrla.

Povzročitelj nesreče je s kraja nesreče pobegnil. Policisti so ga ob 21.15 izsledili in ga, zaradi prevelike stopnje alkohola v izdihanem zraku, pridržali do streznitve. Zoper njega bodo policisti podali kazensko ovadbo za kaznivi dejanji Povzročitev prometne nesreče iz malomarnosti in Zapustitev poškodovanca v prometni nesreči brez pomoči.

90-letniku izsilil prednost

Okrog 18.20 je prišlo še do ene prometne nesreče s smrtnim izidom na regionalni cesti Kranj–Ljubljana, v bližini klanskega krožišča v Medvodah. 57-letni voznik vlačilca je izsilil prednost 90-letnemu vozniku osebnega avtomobila. Voznik osebnega avtomobila je bil v trčenju tako hudo telesno poškodovan, da je na kraju nesreče umrl.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 08:30 11. November 2011.

    A si ti nepismen,prepotenten kamionist je povozu moškega,ne obratno??Vozniško pa po 80 letu podaljšaš brez problema,samo moraš bit sposoben in …

  • 08:00 11. November 2011.

    90 letni voznik os. avtomobila. Pa kaj a se ta država zajebava al kaj. Zgleda , da ima vozniško še …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.