Umrla mama z obema sinovoma

Foto: EPA
Foto: EPA
V velikem požaru v nemškem mestu Duisburg so umrli trije ljudje, 28 oseb je bilo poškodovanih.
Oglej si celoten članek

Požar je izbruhnil zgodaj zjutraj v bloku v naselju Meiderich v nemškem Duisburgu. Po podatkih policije so v požaru umrle tri osebe, 28 je poškodovanih.

Nemški mediji poročajo, da so med žrtvami mama in oba njena sinova. Šlo naj bi za romunsko družino, ki je živela v podstrešnem stanovanju večstanovanjske hiše. Najstarejši sin, star 14 let, naj bi zaradi hudih poškodb umrl v bolnišnici, mama in osemletnik pa že na kraju požara.

Plameni so zajeli vhod v stanovanje

Ko so okoli 6. ure zjutraj na kraj požara prispeli gasilci, so plameni že zajeli višja nadstopja, vključno z vhodom v stanovanje, zaradi česar se družina ni mogla umakniti na varno. 

Preostali stanovalci so se lahko pravočasno umaknili iz stavbe.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.