Umrl zaradi posledic nesreče

Foto: Žurnal24 (Foto: iStockphoto)
V petek je v Univerzitetnem kliničnem centru Ljubljana umrl 23-letni voznik iz okolice Krškega, ki se je v sredo hudo poškodoval v prometni nesreči na cesti Velika vas–Smednik.
Oglej si celoten članek

V prometni nesreči se je hudo poškodoval tudi 23-letni sopotnik iz okolice Sevnice. Policisti so ugotovili, da je 23-letni voznik osebnega vozila domnevno zaradi neprilagojene hitrosti v ovinku izgubil oblast nad vozilom, ki se je prevrnilo. Voznika je pri prevračanju vrglo iz vozila, 23-letni sopotnik pa je ostal ukleščen in so ga iz vozila rešili gasilci iz Krškega. Oba so z reševalnim vozilom odpeljali v bolnišnico v Novem mestu, kjer sta ostala na zdravljenju.

V prometni nesreči si je voznik poškodoval hrbtenico. Policisti so sporočili, da po prvih ugotovitvah ni bil pripet z varnostnim pasom. Sopotnik, ki je bil pripet, a je bil sedež v zleknjenem položaju in ga je med prevračanjem vrglo iz njega, pa je dobil hude poškodbe glave in vratu, so še sporočili s Policijske uprave Krško.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.