Umrl v trčenju pri Lendavi

Foto: Žurnal24
Dopoldan se je na lokalni cesti v naselju Dolina pri Lendavi zgodila huda prometna nesreča, v kateri je umrl 58-letni voznik avtomobila.
Oglej si celoten članek

Nesreča se je po navedbah murskosoboških policistov zgodila zaradi nepravilnega srečevanja dveh osebnih vozil. 58-letni voznik škode je vozil po ozki lokalni cesti izven naselja Dolina pri Lendavi, ko je v nasprotni smeri pripeljal 23-letni voznik golfa. Na delno nepreglednem delu ceste, kjer se vozišče rahlo vzpenja, sta avtomobila zaradi nepravilnega srečevanja kljub zaviranju voznika golfa in umikanju obeh voznikov, trčila. 58-letni voznik, ki v času nezgode ni bil pripet z varnostnim pasom, se je tako hudo poškodoval, da je na kraju prometne nesreče umrl. Njegova sopotnica je bila lažje poškodovana, drugi udeleženci nesreče, ki so se vozili v osebnem avtomobilu znamke golf, so jo odnesli brez poškodb.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.