Umrl pod šapami tigrov

Foto: Žurnal24 Tigri so razmesarili moškega, ki je pomotoma vstopil v njihovo ogrado.
Na Kitajskem je osebje živalskega parka v ogradi za tigre našlo mrtvega moškega. Kriva je bila paznikova malomarnost.
Oglej si celoten članek

Osebje je mrtvega 45-letnega moškega našlo v ogradi s tigri, ki pa na srečo niso huje poškodovali njegovega 17-letnega sina, poroča Daily Telegraph. Tragična nezgoda se je zgodila v kitajskem parku za divje živali Qingling, kjer je eden od uslužbencev pozabil do konca zapreti vrata v ograji, v katero sta nato pomotoma zašla nesrečni oče in sin.

Moškega in njegovega sina so nemudoma odpeljali v bolnišnico, a zaradi hudih poškodb na vratu moški ni preživel, sin pa je utrpel le lažje poškodbe. Oče je sina pripeljal v park za nagrado za uspešno opravljene sprejemne izpite na univerzi.

Po besedah predstavnika parka Jiaa Conglinga imajo v parku 50 tigrov, a v času nesreče jih je bilo v ogradi le sedem, ki so jih morali pregnati z avtomobilom, da so lahko rešili očeta in sina.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.