Umrl motorist

Foto: Žurnal24 (Foto: Anže Petkovšek)
Na regionalni cesti med Ajdovščino in krajem Cesta se je zgodila prometna nesreča, v kateri so bili udeleženi voznik motornega kolesa in dva osebna avtomobila. 54-letni motorist je podlegel poškodbam.
Oglej si celoten članek

Danes malce po 12. uri se je na regionalni cesti med Ajdovščino in krajem Cesta zgodila prometna nesreča, v kateri so bili udeleženi voznik motornega kolesa in dva osebna avtomobila.

Novogoriški policisti prometne policije so na kraju dogodka ugotovili, da je 54-letni voznik motornega kolesa iz Šempetra pri Gorici vozil po regionalni cesti iz smeri Ajdovščine proti Dobravljam. Pred naseljem Cesta je voznika motornega kolesa dohitela 49-letna voznica osebnega avtomobila iz okolice Ajdovščine, ga v desnem ovinku prehitela preko neprekinjene ločilne črte, pri vračanju na svoj vozni pas pa je z zadnjim delom avtomobila zadela voznika motornega kolesa.
Voznik motornega kolesa je zaradi oplazenja skupaj z motornim kolesom padel na levi bok po vozišču. V tem trenutku pa je iz nasprotne smeri pripeljal 21-letni voznik iz Ajdovščine,  ki je s svojim osebnim avtomobilom trčil oziroma povozil na tleh ležečega motorista, ki je hudim telesnim poškodbam na kraju podlegel, so sporočili s Policijske uprave Nova Gorica.

O nesreči so policisti obvestili tudi preiskovalnega sodnika Okrožnega sodišča v Novi Gorici in pristojno državno tožilko z Okrožnega državnega tožilstva v Novi Gorici. Zaradi suma storitve kaznivega dejanja povzročitve prometne nesreče iz malomarnosti so novogoriški policisti 49-letno voznico tudi  kazensko ovadili.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.