Umrl je Sašo Hribar

Na spletnem portalu mmc poročajo, da je nenadoma umrl legendarni slovenski radijski voditelj Sašo Hribar.
Oglej si celoten članek

Sašo Hribar je bil brez dvoma den najbolj priljubljenih radijskih osebnosti v Sloveniji. Star je bil 63 let. Na omenjenem portalu pišejo, da je "nenadoma umrl". Razlog za zdaj še ni znan. 

Sašo Hribar se je sicer rodil v Celju, a je do 14 leta s starši živel v Krškem. Na Radiu Slovenija je po avdiciji in glasovnem usposabljanju leta 1985 postal radijski povezovalec. V nočnem programu je pričel uporabljati izmišljenega sogovornika, bioenergetika. 

Zaradi dobrega odziva poslušalcev se je v petek, 6. aprila 1990 rodila radijska oddaja Radio Ga Ga. Oddaja je še vedno na sporedu vsak petek na prvem programu Radia Slovenija.

Na TV Slovenija je ob sobotah vodil oddajo Hri-bar, bil je tudi član programskega sveta RTV Slovenija.

Leta 2006 je Sašo Hribar za izjemne dosežke na radiu in televiziji prejel Ježkovo nagrado za satiro v oddaji Radio GA-GA in oddaji Hri-bar.

Magazin Hribar se je za las izognil smrti

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 35

  • 14:27 9. September 2023.

    Pobralo zapitega klošarja, političnega aktivista - en komunist manj. Levaki pa zaradi tega v jok… le kdo bi jih razumel! …

  • 13:09 9. September 2023.

    Legenda, ki je zaupala stroki.

  • 11:14 9. September 2023.

    Mislim, da ga je za take grde nastope na svetu RTV bog štrafno.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.