Umrl 48-letni kolesar

Foto: Pixsell
Foto: Pixsell
Na poti na Urban umrl kolesar.
Oglej si celoten članek
Maribosko policijsko upravo so okrog 11. ure‎  obvestili o hujši prometni nesreči na lokalni cesti v naselju Sober, proti Urbanu, v kateri je življenje izgubil 48-letni kolesar.

Izgubil oblast nad kolesom in padel

"Ko je kolesar pripeljal izven naselja Šober v desni pregledni ovinek je izgubil oblast nad kolesom in padel na desni bok," je dejal pomočnik komandirja PPP Maribor Anton Vinko. Zaradi poškodb je kolesar na kraju umrl. Natančni vzrok smrti bodo ugotovili s sanitarno obdukcijo, tuja krivda je zaenkrat izjlučena.
 
 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 15:13 6. Maj 2017.

    Ali to pomeni,da bo ministrica za letenje in nadzor državljanov uvedla nove zakone za kolesarje ? Kjer je metla je …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.