Umor sredi Maribora

Foto: Žurnal24 Kazen mora biti vzgojna.
Ob peti uri zjutraj je sredi štajerske prestolnice v fizičnem obračunavanju neznanec z nožem umoril 28-letnega Mariborčana.
Oglej si celoten članek

Ob peti uri zjutraj je na parkirišču enega izmed lokalov pri krožišču na Gosposvetski cesti v Mariboru prišlo do konflikta med več osebami. V fizičnem obračunavanju je neznanec najverjetneje z nožem zabodel 28-letnega Mariborčana, ki je 20 minut kasneje zaradi poškodb umrl, je povedal tiskovni predstavnik Policijske uprave Maribor Franc Virtič. Policisti intenzivno poizvedujejo za osumljencem in pozivajo očividce, ki lahko pomagajo v preiskavi.

Podrobnosti bodo predstavili na redni ponedeljkovi novinarski konferenci PU Maribor.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.