Ukradel je dnevni izkupiček

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Rop na območju Logatca. Do uslužbenca, ki je končal z delom, je pristopil neznanec in mu odnesel dnevni zaslužek.
Oglej si celoten članek

Ljubljanske policiste so sinoči okrog 20. ure obvestili o ropu na območju Logatca. Kot so ugotovili policisti, je na parkirnem prostoru do uslužbenca pristopil neznanec in mu na silo odvzel vrečko z dnevnim izkupičkom.

Stekel je do avtomobila Renault Clio sive barve in starejše izdelave, v katerem ga je čakal njegov pajdaš. Odpeljala sta se neznano kam. Policisti ju še iščejo, v iskalno akcijo je bil sinoči aktiviran tudi policijski helikopter.

Okradeni uslužbenec je utrpel lažje telesne poškodbe, ukradli so mu nekaj sto evrov. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 13:56 20. Marec 2016.

    Slovenija je varna država ...................tako Cerar in Pahor najbolj varovani personi v deželi ! Kakšno sprenevedanje in egoizem ! Tudi …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.