Ubil sorodnike in še policista

Foto: Žurnal24
Združene države Amerike je pretresel nov zločin. Moški, ki je ubil tri svoje sorodnike, je skupaj s policistom, ki je prišel na kraj zločina, umrl v požaru v svoji stanovanjski hiši.
Oglej si celoten članek

Moški je nekaj minut pred deveto uro zvečer po lokalnem času v sredo poklical policijo in sporočil, da je ubil tri svoje sorodnike. Po večurnih pogajanjih sta v hišo vstopila policista, na katera je zločinec nato začel streljati in pri tem enega policista ubil, drugega pa ranil. Sledilo je hitro posredovanje policije, ki je streljala na storilca in ga ubila. Nato pa je iz še neznanega vzroka hišo zajel požar, ki pa so ga gasilci lahko ukrotili šele čez nekaj ur.

Policija sicer še ne more potrditi, ali je moški ubil svojo družino, je pa dogodek zelo pretresel prebivalce Los Angelesa. Tamkajšnji župan Antonio Villaraigosa je dejal, da se bo srečal s družino ubitega policista. "To je velika tragedija in sočustvujemo z drugimi člani losangeleške policije," je dejal župan.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.