Ubijalska starka v priporu

Foto: Žurnal24 Le kaj je starko gnalo v to, da se je s sekiro spravila nad svoji prijateljici.
Alojzija Pokrivač, ki je s sekiro ubila dve svoji sostanovalki v domu za upokojence, je za 48 ur v priporu.
Oglej si celoten članek

Potem ko je 86-letno Alojzijo zaslišala preiskovalna sodnica, se je odločila za 48-urni pripor zaradi suma dveh težkih ubojev, piše jutarnji.hr. Ali je starka priznala umor ali podala še kakšne podrobnosti dejanja, sodnica ni želela povedati.

Končana je tudi obdukcija 81-letne Magdalene Horvat in 88-letne Marije Županec, ki sta umrli pod Alojzijinimi udarci. Potrjeno je bilo, da sta umrli zaradi več udarcev z ostrim predmetom.

Zločin, ki je pretresel Hrvaško, se je zgodil iz sobote na nedeljo v domu za starejše v kraju Praporčan, ko je Alojzija Pokrivača s sekiro sredi noči pobila še dve sostanovalki, s katerima naj bi se sicer odlično razumela. Motiv njenega dejanja še vedno ni znan.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.