Ubijal kolege zaradi spanja v službi

Foto: Žurnal24 main
Tajska policija je aretirala varnostnika v neki bolnišnici, ki naj bi ubil najmanj sedem in resno poškodoval deset sodelavcev. Svoje kolege je "kaznoval" zaradi spanja na delovnem mestu.
Oglej si celoten članek

Tridesetletnega Wittayo Jikhana so aretirali v soboto, potem ko ga je policija že pet mesecev iskala kot serijskega morilca varnostnikov v Bangkoku in okoliških provincah.

Wittaya je umore priznal in jih označil za službeno motivirane. "Sovražim varnostnike, ki spijo, medtem ko so na dolžnosti, in zato ne izpolnjujejo svojih obveznosti," je pojasnil. Wittaya je priznal tudi, da je žrtvam kradel bombone, čokolade in mobilne telefone, potem ko jih je zaradi spanja pri delu udaril po glavi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.