Türkovim sunili BMW

Foto: Žurnal24
Urad predsednika. Uslužbencu ukradli služben avto.
Oglej si celoten članek

Kraja. Nepridipravi so sredi junija uslužbencu urada predsednika republike Danila Türka sunili BMW 530ix. Po oceni našega strokovnjaka za avtomobilizem Grege Prebila so tako proračin oškodovali za okoli 30 tisočakov. Avto je bil po podatkih, ki nam jih je iz urada posredoval Boštjan Lajovic, zavarovan pri Zavarovalnici Triglav, odškodninski zahtevek pa je že vložen.

Zasebna pot ali dežurni?
Kraja se je zgodila v Ljubljani, kje natančno, v uradu niso povedali. Vir, ki nas je o kraji obvestil, trdi, da je uslužbenec (bil naj bi iz tehničnega sektorja) avtomobil uporabljal zunaj delovnega časa. V uradu pa so nam pojasnili, da je voznik, ki ima sicer stalni potni nalog, vozilo “uporabljal v službene namene. Tisti dan je bil dežurni voznik”.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.