Tudi o odstopu bi pisal knjigo

Foto: Promo
Foto: Promo
Poslanec. Ivan Vogrin meni, da so ustvarjalni posamezniki v tej državi najbolj stigmatizirani.
Oglej si celoten članek

Podjetniki in ustvarjalni posamezniki so v Sloveniji najbolj nerazumljeni, je prepričan nepovezani poslanec Ivan Vogrin, ki je v samozaložbi izdal knjigo Brodolom na kopnem. V njej govori o osebni izkušnji z bankrotom podjetja in med drugim zapiše: "Učenje na lastnih napakah je najtežja in najdražja šola. Jaz vam ponujam lažjo in cenejšo različico: učite se na mojih!"

Ni politik

Vogrin, ki je poleti izstopil iz Državljanske liste po nesoglasjih s predsednikom Gregorjem Virantom zaradi finančnih težav in neplačil njegovega podjetja Interles, je še vedno poslanec. Lani je napovedoval, da bo o morebitnem odstopu spregovoril leta 2013, a je včeraj na vprašanje, ali namerava odstopiti, odgovoril: "O tej zadevi pa bom pisal v naslednji knjigi." O odstopu še ne razmišlja, je dodal, tudi v knjigi pa o sebi piše, da se "kljub trenutnemu političnemu angažmaju ne prišteva med politike, temveč ostaja gospodarstvenik".

Poskusna izdaja

O knjigi, ki jo je predstavil kar v državnem zboru, je dejal, da je poskusna izdaja, ob verjetnem ponatisu pa obljublja dopolnitev z izpovedmi nekaterih posameznikov in verjame, da bo šlo za uspešnico.

V samozaložbi je bankrotirani podjetnik in poslanec sicer izdal 300 izvodov, o stroških izdaje pa ni želel govoriti, saj naj bi bili ti zelo neoprijemljivi – težko je namreč ovrednotiti čas, ki mu ga je vzelo pisanje, in podobno, je pojasnil.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • mka
    17:18 9. Januar 2013.

    Pa kdo bo to bral, kupil? Ima pa res veliko časa, da uspe še knjige pisati... Naj raje kakšno knjigo …

  • 08:20 9. Januar 2013.

    Kaj si nori...!!! Pa tale res nima vseh papirjev. In mi volimo te idiote......res sami smo krivi za stanje v …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.