Trije mrtvi v prometni nesreči

Foto: Vojko Rotar/Dnevnik
Foto: Vojko Rotar/Dnevnik
Na lokalni cesti Sveti Peter–Ivankovec se je malo pred pol četrto popoldne zgodila huda prometna nesreča. Umrli so trije ljudje.
Oglej si celoten članek

Eden od umrlih je petletni otrok.


"Po prvih informacijah naj bi voznica zaradi neprilagojene hitrosti zapeljala čez rob cestišča in z vozilom zletela čez rob vozišča. Vozilo se je ustavilo po 50 metrih, obrnjeno na streho," nam je povedala Anita Leskovec, tiskovna predstavnica PU Koper.

Voznica je bila 35-letna državljanka Črne gore, v avtomobilu sta bila še 38-letna sopotnica in njen petletni otrok, sicer doma iz Nove vasi nad Dragonjo. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.